Nostalgitripp Löderup 2021

Tyvärr inget i år! Även Solhällan skjuter upp sitt öppnade till lite senare:
Jag lägger upp en körrunda man kan köra om man vill lufta sitt fordon.
Mellan kl 12 – 14 den 6:e juni, man kan ju stanna till på något ställe på vägen om
plats finns, för fika mm.
Man kan börja var man vill, men från Lokalföreningen åker vi vidare till Borrby, tar höger mittför Sparbanken Syd, åker Österlenvägen förbi Eklaholm o Blå Elefanten, tar sedan av vänster till Hagestaborgsvägen förbi Södra Kompaniet, ner till Kustvägen och tar höger, passerar sedan Macken Löderups strandbad vidare till Kåseberga korsningen och tar höger där via Peppinge.
Vid Valleberga Kyrka rakt fram och passera Hedvigsdahl och ni kommer till en T korsning och tar höger och fortsätter ut till vägen mellan Hörup – Hannas, Hoppas att några går ut och vinkar på er! Så ses vi säkert senare i sommar, och återkommer näst år med NOSTALGITRIPP I LÖDERUP

Kommentarer inaktiverade.